dimecres, 15 d’octubre del 2014

Revolució Francesa- Au Revoir, Marie.




  

Per fi, després de buscar informació sobre l'antic Règim per entendre el perquè de la Revolució Francesa ja la podem treballar, però l'hem treballat de manera diferent. 
La següent activitat que hem fet ha sigut a partir d'un llibre anomenat Au Revoir, Marie que a partir d'un teatre t'explica perfectament la Revolució Francesa.
En el llibre hi havia diferents personatges que cada alumne de la classe em tingut que interpretar com si estiguéssim dins la historia. I la historia l'hem treballat de la següent manera, cada vegada que acabàvem de llegir un acte en un full que teniem preparat escribiem totes les opinions o informació que feia referència a l'antic Règim o a la Revolució Francesa i així fins arribar a omplir casi un full davant darrere.
El llibre de Au Revoir, Marie explica la historia de dos nois anomenats Migue i Hugo que s'adormen a una classe d'historia i que quan es desperten estan a dins del somni i se'n adonen que han anat endarrere del temps fins arribar a l'època de l'antic Règim passant per diferents anècdotes i etapes molt importants de la Revolució Francesa, acaben coneixent als primers il·lustrats i a la reina Maria Antonieta i així se'n adonen que la historia és interessant i que gràcies a que tot el que ha passat anys endarrere tenim lo que tenim ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada