diumenge, 9 de novembre de 2014

Daens

L'última activitat que em fet ha sigut mirar una pel·lícula sobre la Revolució Industrial, titulada Daens.
La vam mirar aproximadament en dues o tres classes i mentre la miràvem anàvem apuntant informació i trets que ja sabiem sobre la Revolució Industrial i que es veien perfectament ressaltats a la  pel·lícula.
Aquesta informació apuntada la vam ficar en comú en grups de 4-5 persones i vam fer una sèrie d'activitats relacionades amb la pel·lícula i d'altres sobre la nostra opinió personal dels fets que havíem vist.
Quan vam acabar de fer totes les activitats, ens vam dividir en 3 grups socials: Els obrers, l'església i la burgesia o propietaris de les fàbriques.
Seguint les activitats que havíem fet vam fer una tertúlia per discutir el que pensàvem depenent del grup social que t'havia tocat i així fins finalitzar totes les preguntes.
Ha sigut una activitat molt entretinguda però també molt forçosa i de molt treball en equip, s'ha après moltíssim i em pogut observar els diferents estatus socials d'aquella època que com em pogut veure ha sigut molt dura però que gràcies al patiment i esforç d'aquells obrers, avui en dia tenim els drets que tenim.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada